Favorites

Underholdning til fest og polterabend

Skal der være fest, så lad der være fest!
Dette motto lever alle os fra Eventpakker stærkt efter. Festen skal ikke kun være sjov, den skal være en uforglemmelig oplevelse, som sidder I alle gæsterne lang tid efter festen er afholdt.

Find underholdning til fest

Opskriften på en uforglemmelig fest er enkel: Ingredienserne skal være af bedste kvalitet, og sammensætningen skal være efter de helt rette mål.
Vi har de helt rette ingredienser når det drejer sig om god underholdning til fest.
Sammen med os vil sammensætningen sidde lige i skabet!
Du har de skønne gæster, lokationen, mad og drikkevarer. Med eventpersonale og underholdning fra Eventpakker sætter du krøllen på halen til arrangementet, og bringer underholdningen direkte hjem til døren.

Bestil din underholdning til alle former for events og begivenheder. Drejer det sig om at finde den bedste underholdning til fødselsdag, fest, polterabend, firmaarrangement, teambuilding, logefest, julefest eller hvad enten I har af gode grunde til at have det fantastisk sammen, så er du kommet til det helt rette sted.

Ved os finder du det bedste og mest serviceminded eventpersonale til mange former for oplevelser. Skal du have hjælp til at servere maden, mixe skønne drinks, byde gæsterne velkommen på en uforglemmelig måde, afholde konkurrencer, booke en bartender eller drømmer du om lune boller fra en veldrejet kvinde eller mand, så kan vi absolut hjælpe.

Alle begivenheder er unikke, og ingen gæster er ens. Eventpakker ved hvor vigtigt det er at jeres event personale passer til den stemning og den oplevelse I vil opnå. Vi kender vores personale – og du kender din fest og dine gæster. Sammen skaber vi noget helt specielt, som deltagerne aldrig vil glemme. Det handler om oplevelser, stemning og koncept.

Vi har gjort det let for dig! Det eneste du skal, er at beslutte hvilket koncept du ønsker. Når du har valgt dit drømme koncept, udfylder du vores bookingformular – og herefter tager vi os godt af dig. Hvem der kommer og underholder kan du enten efterspørge, eller du kan lade os guide dig til det helt rigtige match.
Måske har du allerede fundet din favorit person i vores galleri? Måske vil du blot have et par valgmuligheder efter hvem vi ved der vil passer godt efter dine kriterier? Lige meget hvad, så bestræber Eventpakker sig altid på at give en fantastisk service fra start til slut.

SÅ!… Hvilke event koncepter kan du vælge imellem? Det har vi selvfølgelig lavet en oversigt over. Læn dig tilbage og bliv klogere på hvilke muligheder du har for at få verdensklasse underholdning til din næste fest.

Vi glæder os til at hygge om jer. Let the party begin !!

Morgenbollefyr

Vi havde en super god oplevelse 😊
Han var så god til at læse hende, så hun fik en rigtig god og sjov oplevelse. Så stor ros til ham 😁👍🏼
Så gjorde det jo slet heller ikke noget at han så godt ud og han var utrolig sød og behagelig 😉 Jeg vil klart anbefale jer.

/Line

Den frække bartender

Bestemt anbefalelsesværdigt

Vi havde Kasper og Alexander ude og servere drinks og underholde til en polterabend. De var super søde, gode og flotte:-) Det var en rigtig god oplevelse.

/Sine

Topløs servering

Vi havde Jennifer ude og lave topløs servering i et telt til fiskedag i Thyborøn.
Hun var en rigtig sød, flot og arbejdsom pige og kunderne var rigtig glad for hende

/Daniel

Stort og spændende udvalg af underholdning til fest

Vi har mange muligheder og kombinationer, når det gælder sjove events og underholdning. Vores personale er udvalgt efter personlighed, og de elsker at underholde, hygge om gæsterne og skabe en fantastisk stemning.

Er du på jagt efter noget helt specielt, så er Eventpakker lige noget for dig. Måske leder du efter underholdning til fødselsdag, sjov underholdning til polterabend eller fræk underholdning til fest. Måske er budgettet ikke så stort, og du leder med lys og lygte efter billig underholdning, hvor kvaliteten stadig er i top. Vi kan guide dig til den helt perfekte løsning til du og dine gæster.

Her er en samlet liste over vores muligheder. På vores prisliste finder du nogle pakketilbud, hvor vi har kombineret lidt af det hele fra forskellige former for events. Finder du ikke præcis det du søger, så kontakt os. Vi sammensætter et unikt tilbud til dig ud fra dine kriterier.

Lej en bartender

Når du drømmer om at bringe festen og bar stemningen hjem til dig selv, så må du absolut have fingrene i en professionel bartender fra Eventpakker.
Her vil du og dine gæster få serveret de lækreste og mest velsmagende cocktails, af en skøn bartender med et stort smil og en fantastisk udstråling.

Alle ved hvor skønt det er at få en lækker cocktail i hånden til en festlig begivenhed. Det tilføjer festen en helt speciel stemning og eksklusivitet. Det giver en smagsoplevelse, som man sent glemmer – og det får hele eventet til at stråle af overskud og god energi.

Når du lejer en bartender fra Eventpakker, sørger du selv for alle ingridienserne. Vi har gjort det let for dig at vælge blandt populære og smagfulde cocktails, samtidigt med at det er let for dig at handle ingredienserne ind selv. På denne måde kan du sikre dig og gæsterne en god og ikke mindst billig underholdning til festen, da der ikke kommer forhøjede indkøbspriser på drikkevarerne på her. Vi har arbejdskraften og talentet, du har styr på indkøbslisten.

Jeres private Bartender medbringer selv shakerkit, sit gode humør og cocktail-skills. Du vil blive kontaktet af din personlige bartender nogle dage før eventet. Her vil I tale alle forberedelser, cocktails, ingredienser, detaljerne med mere igennem, og skabe kontakten så at alt forløber som forventet på selve dagen.

Drømmer du om en bartender, der også er frisk på at smide toppen? Så kan vi absolut også være behjælpelige her!

Lej en fræk bartender

Er du vild med lækre cocktails? …. er du til sjov og ballade? Så vil du ELSKE vores frække bartender! De er ikke bange for at sætte ekstra gang i sagerne, og fremvise deres sexede krop samtidigt. Skal der være ekstra gang i din fest, skal der være en fræk bartender til at forkæle jer.

Bring festen hjem til egen dør ved at booke en fræk bartender til sjov underholdning til fest, polterabend, fødselsdag, firmafest eller julefrokosten. Du får en skøn person, som ikke er bange for at give den ekstra gas både ved stemningen og ved at smide noget af sit tøj.

Du skal vælge imellem om du vil booke en mandlig eller en kvindelig fræk bartender.
Den mandlige bartender træder ind i bar overkrop, og den kvindelig bartender enten i frækt lingeri eller som topløs. Til inspiration kan du tage et kig på prislisten ved pakketilbud, hvor vi har sammensat lidt fra alle oplevelser. På denne måde kan du få lidt af det hele, uden at du overskrider budgettet.

Den frække bartender er ekspert i at give du og dine gæster den absolut bedste oplevelse, både når det gælder at sætte gang i den og når det gælder om at fremstille smagfulde cocktails. Det bliver aldrig kedeligt når der er en af vores frække bartenders tilstede, og I vil få en oplevelse ud over det sædvanlige. Forbered jer på fest, farver, lækre kroppe og gode drinks i en sjov sammensætning.

Den frække bartender medbringer shaker-kit, du sørger selv for alle ingredienserne. Du kan let vælge dine ynglings cocktails fra vores favorit cocktails og drinks-kort. Vi har ligeledes gjort det let for dig at handle de korrekte ingredienser ind.

Morgenbollefyren

Lune boller og veltrænede kroppe.
Drømmer du om at overraske og sparke stemningen i gang allerede fra morgenstunden, så er Morgenbollefyren ham du sørger. Morgenbollefyren er sjov underholdning til polterabend, fødselsdag eller supriseparty.

Jeres charmerende og frække Morgenbollefyr ankommer med en nyopslået dej under armen – iklædt stram t-shirt og forklæde. Til musik udfører han det populære “ælteshow”, som kan få enhver med hang til det mandlige køn til at få varmen. Under showet smider Morgenbollefyren trøjen og viser sin veltrænede overkrop frem.
Dagens hovedperson skal selvfølgelig også være med til at ælte, det sætter altid ekstra gang i grin og stemning.

Mens bollerne er i ovnen sørger jeres Morgenbollefyr for at I får noget godt at drikke og at hygge ekstra godt om jer. I har selv ingredienser, Morgenbollefyren mixer og serverer med et smil på læben.
Morgenbollefyren er et sjovt og hjertevarmt eventkoncept, som på rekordtid er blevet yderst populært. Det er perfekt til hende der elsker at have det sjovt, uden at det skal blive for grænseoverskridende og frækt. Alle vores Morgenbollefyre er fantastiske til at aflure festens stemning og sørger for at alle har det godt og sjovt.

I vil aldrig glemme Morgenbollefyren og hans lune boller, det er de simpelthen for gode til.
Morgenbollefyren elsker at underholde, hygge og bage på jer på den fede måde. Bestil en af vores dejlige Morgenbollefyre til næste fest.

Morgenbolledamen

Hvis man skulle nævne en person som elskede fest, farver og skønne damer, så står Simon Spies absolut højest på listen. Morgenbolledamen blev hurtigt et populært koncept: Simon Spies opfandt det. Vi byggede videre på en legendes kreative påfund, og har gjort det til dette unikke event som du bare MÅ opleve.

Solen står op, fuglene synger dagen i gang, og gæsterne glæder sig til en sjov start på en oplevelsesrig dag. Måske er det en polterabend der skal sparkes godt i gang, måske en fødselsdag eller en anden form for speciel dag lige startet?

Ind træder en smuk og velformet Morgenbolledame.
Hun har forberedt en nyopslået bolledej hjemmefra, iklædt sig forklæde og sit frækkeste lingeri. Håret er sat, neglene er lakeret og læbestiften er rød, præcis ligesom Simon foretrak sine Morgenbolledamer.
Hun smiler frækt og spørger pænt som hun må bage på jer den næste times tid….

Til musik udfører Morgenbolledamen sit “ælteshow”, hvor der ikke spares på frække bevægelser, mel på kavalergangen og masser af frække smil. Selvfølgelig skal dagens hovedperson også ælte med, hvis han kan lide at tage fat!
I bedste Simon Spies-stil vil Morgenbolledamen gerne smide sin top, hvis selskabet ønsker dette. Det giver ekstra pift til bollerne har vi hørt.

Når bollerne er i ovnen sørger jeres Morgenbolledame for at I får mixet og serveret nogle forfriskende drinks. Der er nok et par stykker der er blevet ekstra tørstige, efter sådan en omgang. I sørger for ingredienser, Morgenbolledamen sørger for at hygge om jer.
Vil I sparke morgenen i gang på en måde aldrig oplevet før? Så er det en af vores skønne Morgenbolledamer I skal have fingrene i.

Denne morgen vil du aldrig glemme, og hver gang du efterfølgende smager nybagte boller vil mindet om hende sidde dybt i dig.

Poker Dealer

Elsker du pokeraften med gutterne? Elsker I kvindeligt selskab, sjov og gode oplevelser? … Så er vores Poker Dealer lige noget for jer! Den frække Poker Dealer er god underholdning til fest, som I sent glemmer.

Det er sjovt at spille kort, og det er endnu sjovere at gøre det når man bliver serviceret af en skøn kvinde. Hun er elegant, charmerende, og med et smittende smil og en velformet krop. Vores kvindelige Poker Dealers er noget for sig selv. De er gode til at skabe ekstra hyggelig stemning mens de dealer, og vil elske at grine og flirte med jer. Jeres herreaften blev lige opgraderet til næste niveau!

Jeres personlige Poker Dealer sørger for at spillet og stemningen kører fantastisk.
Hun elsker simpelthen bare at have det sjovt og hygge om jer. Den største bekymring i kan gøre jer med dette event er, når der skal vælges hvilket outfit hun skal deale i.

Skal hun være i elegant (og selvfølgelig også lettere nedringet) cocktailkjole? Skal hun vise sit frække lingeri frem, eller skal hun bare smide toppen og sidde kun i trusser?
Hvis I har svært ved at vælge, så kan I vælge en af vores pakketilbud, hvor I får lidt af det hele.

Hvis I drømmer om at få serveret smagfulde cocktails samtidigt, kan I med stor fordel bestille vores Poker Dealer serveringspakke med en bartender inkluderet. Her skal I ikke tænke på andet end at holde kortene og pokerfjæset tæt på kroppen, og de ingredienser som jeres bartender skal mixe drinks af.

Du kan se de mange muligheder her.
Aldrig har Poker Aften været så sjov og hyggelig. I vil aldrig glemme jeres skønne Poker Dealer – Vi advarer imod at koncentrationen måske kan forstyrres lidt når Poker Dealeren bøjer sig frem for at rydde bordet. Og JA! Der må gerne kigges 😉

Bunnypiger

Søde og frække piger i små kanin-kostumer gør alle glade! Derfor er vi fra Eventpakker stolte af vores charmerende event & serveringspersonale, som bare elsker at iklæde sig de små bunny kostumer med alt hvad der hører til – netstrømper, stiletter, halen og selvfølgelig de strittende ører.

Lige siden Playboy brandede deres sexede og elegante bunny piger, har glæden ved disse små skønheder været enorm. Det er en genial måde at peppe festen op, og skabe en fræk stemning hvis man søger sjov og billig underholdning til fest.

Det der er ekstra fantastisk ved pigerne er, at de frække samtidig med at de er elegante. Dette gør at de kan passe ind til alle former for arrangementer, hvad enten det er en polterabend, fødselsdag, firmafest, julefrokost eller en anden form for begivenhed.
Det tilføjer dit event det ekstra pift hvis gæsterne tilbydes en velkomstdrink fra en smilende Bunny Pige, hun serverer desserten eller mixer jeres drinks. Gæsterne vil måbe, flirte og aldrig glemme den unikke fest og oplevelse.

Alle vores Bunny Piger er håndplukket efter nogle specielle kriterier. De er imødekommende, de er smilende og snakkesalige og så ser de bare super fantastiske ud i små kostumer. Det er vigtigt at Bunny Pigen er serviceminded og god til at mærke stemningen til begivenheden.
Vi kender vores personale, og kan hjælpe med at matche pigerne efter jeres forventninger til eventet.

Du kan bestille de frække bunny piger ud til arrangementer i hele Danmark, og du vælger selv hvor mange piger og i hvor mange timer de skal hygge om jer.
Skal det være en Bunny Pige bartender, Bunny pige servering eller Bunny piger som eventpiger til blot at skabe ekstra god stemning og hygge til festen?
Lad os høre hvad du har i tankerne, og så hjælper vi gerne med den helt perfekte løsning til jer.

Serveringspersonale

Imponer dine gæster med et imødekommende serveringspersonale til din næste begivenhed. Enten klædt i sorte kjoler, i kostume eller i lingeri. Vi tilbyder også den helt vovede med topløs servering, det kan du læse om længere nede.

Det er skønt med nogle hjælpende hænder når man holder fest – og skønt med den luksus det er at få serveret maden af et serviceminded personale. Serveringspersonalet fra Eventpakker hjælper med de opgaver du har brug for hjælp til. Og så sørger de for skabe en fantastisk stemning samtidigt.

Når du bestiller serveringspersonale fra Eventpakker, kan du forvente meget mere end blot at få hjælp til servering. Du får et smilende og veloplagt personale som bidrager lige så meget med god stemning, sjov, hygge og festligheder, som de hjælper til med at servere og bære ud efterfølgende. Det er aldrig kedeligt med et personale fra os af, de tilføjer helt sikkert dit arrangement mange unikke oplevelser.

Du vælger selv hvor mange piger du vil have, og så dækker vi hele Danmark. Du vælger også selv hvor meget eller hvor lidt de skal have på – og har du specielle ønsker i forhold til kostumer mm., er vi altid åbne overfor kreative forslag og efterspørgsler.
Vi har sammensat nogle forskellige tilbudspakker så du kan få sjov underholdning til fest, samtidigt med at det er billig underholdning af høj kvalitet. Med vores sammensatte pakker kan du se hvordan du kan kombinere de forskellige event-muligheder og gør det endnu sjovere.

Drømmer du om hjælp til de praktiske ting – Samtidig med at I fester, hygger, flirter og griner sammen? Så skal du have fingrene i vores serviceminded og smilende serveringspersonale! Informer os om det skal være elegant, sexet, sjovt eller skørt – Så guider vi dig til den perfekte løsning for du og dine gæster.

Eventpiger

Forvent fantastiske eventpiger som er imødekommende, sprudlende af energi, med masser af charme og skønne smil. Det får du, når du bestiller en eventpige fra Eventpakker.

Eventpigen har mange talenter, og du kan med fordel bestille hende til mange forskellige former for fest, events og begivenheder.

Bestil hende til sjov og fræk underholdning til næste polterabend, som billig og god underholdning til fest eller til at tilføre ekstra julestemning til jeres årlige julefrokost.

Du bestemmer selv hvad eventpigen skal have på, alt efter hvilke form for begivenhed du holder. Elegant og sexet cocktailkjole, sjovt eller sexet kostume, frækt lingeri eller ligefrem topløs – Hvad foretrækker du? Julen nærmer sig, og en eventpige i et nissekostume er aldrig dårligt, når det drejer sig om at holde en uforglemmelig og fantastisk julefrokost.

Eventpigen er suveræn til at bidrage til en ekstra god stemning, og sørge for at festen når ekstra højder. Hun sørger for at alle har noget godt at drikke, mixer drinks til jer, serverer champagne eller lignende. Hun hygger om jer mindst lige så meget som hun serverer, og hun bliver hurtigt en del af selskabet.

Vores eventpiger kan bestilles til privatfesten, firmafesten og alt midt imellem.

Hun sørger for god stemning – Skal der danses på bordene, afgøres konkurrencer, leges selskabslege eller andet, står hun forrest og sætter festlighederne godt i gang.

Eventpigen står gerne bag baren og sørger for at ingen tørster, og mange af vores piger er dygtige bartendere og elsker at mixe smagfulde cocktails og drinks.

Det kan også være at du drømmer om en værtinde til bordet, den klarer eventpigen til topkarrekter.

Vi kender vores skønne tøser, og matcher efter hvilke type arrangement du vil holde – og hvor vildt, sexet, sjovt eller elegant det skal være. Vi guider dig til de bedste matches til du og dine gæster. Du skal blot beslutte hvor meget eller hvor lidt eventpigerne skal have på – og hvor mange du ønsker til at underholde. Det er altid sjovt med flere, hvis du virkelig skal forkæle selskabet.

Det bliver en fest uden lige! Glæd dig til at møde vores søde og charmerende personale.

Topløs servering

Drømmer du om frække og sjove piger til fræk servering ved næste fødselsdag, polterabend eller anden form for fest, så er topløs lige præcis den underholdning du bare må bestille til din fest.

Der sker bare noget når pigerne smider toppen – Det er som om at festens stemning tager en drejning fra sjovt, til bare at gå helt crazy amok på den fede måde.

Søde charmerende piger er skønne at have i selskabet, og når de pludselig træder ind uden overdele, kun iført små trusser og høje stilletter, bliver de kun endnu mere søde og charmerende. Alle vores eventpiger som er friske på topløs servering, er super imødekommende, smilende, serviceminded og med humoren i orden. De er vilde med opmærksomheden, og de elsker at sparke festen endnu mere i gang.

Når du bestiller topløs servering fra Eventpakker kan du forvente fræk og sjov underholdning til festen. Det er et must til enhver polterabend eller fødselsdag, og julefesten bliver bare hyggeligere og varmere når der er en sød nissepige kun iført nissehue og røde trusser.

Du vælger selv om hun skal være topløs bartender, topløs tjener, topløs værtinde eller topløs model. Eventpigen kan sættes til mange opgaver, alt efter hvad du har i tanker omkring begivenheden. Vi hjælper dig med denne rette guiding til hvordan du får den bedste oplevelse med din topløse eventpige.

Bestil din topløse skønhed ved Eventpakker, og få næste arrangement til at blive et uforglemmeligt event og en super underholdende og fræk oplevelse.

Nissepige

Søger du fræk og sjov underholdning til din julefrokost, er du absolut kommet til det rette sted. Eventpakkers søde nissepiger bringer festen og julestemningen direkte hjem til din dør!

Julen bliver endnu bedre med nissepiger til festen.

Vores søde og frække nissepiger er helt uimodståelige med deres små nissekjoler, røde læber og matchende nissehuer. De vil bringe smilet frem på enhver gæst, og julestemningen vil nå helt nye højder med et besøg fra de skønne julepiger.

Nissepigerne elsker julen, og alt hvad der hører med til denne skønne højtid.

Der skal hygges, festes, skåles og danses. Nissepigerne sørger for at hyggen aldrig stopper.

Drømmer du om fræk underholdning til julefrokosten, måske i form af en nissepige på skødet, en svingom med en lille drillenisse eller en sjov juleleg til langt ud på natten? Så skal du bestille de frække nissepiger til årets julefrokost.

Nissepigerne kan bestilles til mange former for opgaver og sjov til fest. De serverer gerne julens skønne retter for jer, mixer de bedste cocktails eller byder op til dans. De julehygger om jer og spreder ekstra god julestemning. I vil aldrig glemme de søde nissepiger og den julefrokost hvor de gav jer én på opleveren.

Skal det være søde nissepiger, eller vil du have at de frække drillenisser kommer frem? Vores nissepiger kan bestilles i forskellige former for juleoutfits, alt efter hvor meget eller hvor lidt du vil tilføre julefesten et frækt pift. Nissepige kostume, rødt lingeri eller små trusser og ingen top? Du vælger selv. Vil du opleve lidt af det hele, hvor dine nissepiger smider julekjolen lidt efter lidt, skal du bestille en af vores julepakker. Her har vi sammensat et tilbud med lidt af alle jules event-goder til dig og gæsterne.

Ingen julestemning uden nissepiger fra Eventpakker! Det bliver en varm og uforglemmelig jul i år. Glædelig jul fra Eventpakker og alle de frække nissepiger.

Top