Favorites

Bikini Carwash

Events

Bikini Carwash

Pris (inkl. moms)
Fra. 1.500,-
Varighed
60 Minutter
Deltagere
5-50 personer

Bikini Carwash

  • Perfekt måde at skabe ekstra opmærksomhed
  • Giv dine medarbejder en oplevelse de sent glemmer
  • Tiltræk nye kunder til virksomheden

Sommerens fedeste event!
Oplev smukke og søde bikiniklædte tøser give den fuld gas med vandslangen, sæbeskum og vandsprøjt. Vandkamp, sæbe vask og polering kan absolut få enhvers smil frem på læben.

Branding af virksomhed
Vil du brande din virksomhed, peppe dit arrangement op eller blot skabe en ekstra fest, så skal du booke piger fra Eventpakker.dk til Bikini Carwash show.
Fede biler og smukke kvinder komplimenter bare hinanden. Her kan du give dit publikum en mulighed for at nyde begge dele i en stor våd leg. Du sørger for bilerne, vi har de smukke og friske piger.

Bikini og små jeans
Pigerne er iklædt små stramme jeans, bikini og intet andet. Med vand, sæbe, store svampe og spande fulde af vand vil eventpigerne give bilen en rengøring, som aldrig før set. Her spares ikke på vandet, og pigerne gør en fest ud af vaske din bil!

Få det maksimale ud af showet
Vi anbefaler shows i intervaller af 20 minutter, hvor der gerne spilles musik til. Her kan publikum nyde synet af tøserne og de biler som skal vaskes. Pigerne elsker at lege vandkamp, og vride svampen ud over sig selv - alt sammen til stor glæde for publikum.

Vi anbefaler at der er svampe, spande, sæbe og haveslange til brug i showet på stedet. En kameramand som kan forevige øjeblikket, og vil give dit arrangement ekstra opmærksomhed lang tid efter eventet er afholdt.

En fest bragt direkte til jeres event
Alle kender konceptet Bikini Carwash, men få har set det i virkeligheden. Her har du muligheden for at komme på alle dine gæsters læber, ved at give dem én på opleveren.
Konceptet vil uden tvivl også tiltrække ekstra opmærksomhed og gæster, i forbindelse med f.eks. en reception eller kundepleje.

Skal det være ekstra godt?
Pigerne giver den fuld gas med showet i intervaller. I pauserne har du også mulighed for at forkæle dine gæster ekstra godt.
Du kan bestille eventpiger til serveringspersonale, som cirkulerer mellem gæsterne og sørger for at alle har noget godt at drikke.
Det kan også være en perfekt mulighed for at få delt flyers ud, vores skønne promotion piger sørger altid for at alle får den information, som du ønsker skal gives.
Skal det være ekstra frækt, kan der også tilføjes en stripper, som smider alt tøjet.

Der er masser af muligheder for at opgradere dit arrangement. Eventpakker.dk tager gerne en snak med dig, for at skræddersy netop dit event.

Et show varer ca. 20 minutter. Herefter tager pigerne en pause på 10 minutter. Dvs. der kan gennemføres 2 shows i løbet af en time. Det er vigtigt at pigerne kan få varmen mellem shows, så adgang til et opvarmet rum til pauserne vil absolut være at foretrække.

  • 1 pige i 1. time 1.500 kr / Herefter 1.200,- (Priser er ex.moms)
  • 2 piger i 3 timer 6.500,- (Priser er ex.moms)

Vilkår
Du sørger for : Bil, spand, vand, svampe og klude.
Et opvarmet rum til pausen.

*Privat booking? Her tillægges ikke moms.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Tilkøb

til Bikini Carwash

  • 2 piger i 3 timer
    kr. 6500 (Priser er ex.moms)

Billedgalleri

for Bikini Carwash

Andre har kigget på

Fra. 5.500,- Kr
Partybus med sød servering Læs mere
Fra. 900,- Kr
Sød servering Læs mere
Fra. 1.100,- Kr
Poker Dealer Læs mere
Top