Favorites

Topløs servering

Events

Topløs servering

Pris (inkl. moms)
Fra. 2.100,-
Varighed
60 Minutter
Deltagere
5 - 20 personer

Topløs servering

  • Giv festen et ekstra frækt pift
  • Topløs Servering, Topløs Poker Dealer, Topløs Bartender m.m.
  • Eventpakker med sjove fordele

Drømmer du om et frækt og anderledes event, som gæsterne sent glemmer?
Så skal du bestille topløs servering til at forkæle din gæster med.

Hvem elsker ikke søde piger med store smil og imødekommende blikke. Forestil dig så at pigerne kun er iklædt små trusser og stiletter. Det vil uden tvivl give arrangementet et frækt, og samtidigt super sjovt pift.

Topløs velkomst
Eventpakkers topløse serveringspersonale kan bestilles til at tage imod gæsterne. Det giver festen ekstra kant, når man tilbydes en velkomstdrink fra en topløs eventpige.

De topløse eventpiger kan bestilles til at mixe drinks, servere shots, som bartender, poker dealer, til afgørelse af konkurrence, til musikvideo, statister til film mm. Vi elsker sjove og anderledes opgaver, så lad os endelig høre hvis du har en opfindsom idé til dit event.

Søde piger med forskellige karakterer
Der er mange forskellige typer og karakterer i vores kartotek, og vi kender pigerne og deres personlighed. Vi vejleder med hvem der matcher bedst dit arrangement, alt efter dine ønsker og behov.
Alle pigerne er udadvendte af personlighed, og besidder evnen til at lyse op i dét rum de befinder sig i. Pigerne er gode til at falde i snak med nye bekendtskaber, og får stemningen til at blive uforglemmelig.

Body Tequilas
Skal det være ekstra sjovt, kan du efterspørge piger som også er friske på at give en af de berømte body tequilas. Dette vil helt sikkert blive et hit hos f.eks. dagens hovedperson til en polterabend, som gaven til fødselaren, eller en perfekt mandelgave til juletid. I sørger for ingredienser, vi leverer de friske piger til body tequila,  fest og ballade.

Få lidt af hele pakken
Forventningens glæde kommer til sin ret, når du vælger en af vores sammensatte eventpakker. Det kan være ekstra pirrende når man trækker spændingen lidt ud. Netop af denne grund har vi sammensat nogle forskellige frække og sjove eventpakker.
Pakkerne giver muligheden for at opleve lidt af hvert event, både cocktailkjole, lingeri og topløs servering.

Topløs servering i 1 time 2.100,- / Herefter 1.600,-

* Kørselstillæg kan forekomme

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Andre har kigget på

Fra. 1.100,- Kr
Poker Dealer Læs mere
Fra. 2.400,- Kr
Den Frække Bartender Læs mere
Fra. 900,- Kr
Eventpiger Læs mere
Top