Favorites

Bunny Piger

Events

Bunny Piger

Pris (inkl. moms)
Fra. 1.200,-
Varighed
60 Minutter
Deltagere
5 - 20 personer

Bunny Piger

  • Festlig stemning og god service
  • Elegant, frækt og sjovt
  • Skab et event udover det sædvanlige

Hvem elsker ikke søde, charmerende piger, iført små sorte dragter, kaninører og haler? Playboy gjorde Bunny Pigen udødelig, og nu kan du booke hende til din næste fest.

Bunny Pigen er den perfekte løsning, når det skal være elegant, frækt og sjovt.

Bunny Pigerne er alle smukke og snakkesalige, og de elsker at sprede en god stemning.
Dette er et event, hvor alle kan være med. Det er sexet, men ikke for meget. Det er sødt, og det er noget som gæsterne aldrig vil glemme.

De perfekte velkomst-piger
Bunny Piger er perfekte til at tage imod gæsterne.
Festen starter helt uforglemmeligt, når gæsterne mødes af søde Bunny Piger. Det giver eventet dét ekstra pift, når skønne tøser i bunny kostumer byder gæsterne velkommen, med fade fyldt af champagneglas.

Bunny Pigerne er klædt i sorte små bodysuits, kanin ører, hale og netstrømper. Selvfølgelig komplimenteret af sorte højhælede stiletter.

Bunny Pigerne er super dygtige til at sparke festen i gang! Det vil give gæsterne en ekstra fed oplevelse, med masser af god stemning og sjove snakke. Pigerne bliver ofte en del af festen, samtidigt med at de sørger for at gæsterne altid har noget godt at drikke.

Bartender i Bunny Kostume
Mange af vores Bunny Piger er dygtige bartendere, som elsker at mixe gode drinks og cocktails. Drømmer du om at peppe festen op med skønne bartendere, så er Bunny Pigerne helt ideelle til dette. I sørger selv for alle ingredienser, mens vi leverer personalet.

Bunny Piger kan bookes til ..
Bunny Pigerne kan bestilles til polterabend, fødselsdage, firma-arrangementer, loge fester, julefester, påskefrokost, Roundtable møder, business promotions, privat arrangementer, havefester og meget mere.

Du kan bruge Bunny Pigerne som serveringspersonale, eventpersonale, barpersonale, promotion piger, med flere, eller blot til at at sparke jeres event godt i gang.

  • Bunny Pige 1. time 1200,- / Herefter 800,-
  • 2 Bunny Piger i 3. timer 4.500,-

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Billedgalleri

for Bunny Piger

Andre har kigget på

Fra. 299,- Pr. person Kr
Lej en kok Læs mere
Fra. 2.495,- Kr
Morgenbolledamen Læs mere
Fra. 900,- Kr
Eventpiger Læs mere
Top