Favorites

OBS: Er ved at blive opdateret

Eventpiger, Eventfyre, Morgenbollefyre, Bunny piger

Mød vores smukke og dygtige eventpersonale

Vores fantastiske eventpersonale elsker at hygge om jer! De kan bestilles til mange forskellige opgave, kun fantasien sætter grænser for eventet.

Alle eventpiger og eventfyre er udvalgt efter personlighed. De er alle serviceminded, skønne og veloplagte – og så elsker de at være med til at skabe en god fest!

Vores eventpersonale udgør mange forskellige typer og personligheder. Vi matcher jer altid med de eventpiger og eventfyre, som passer bedst til netop jeres event. Er du på jagt efter et specielt look, type eller eventopgave? Vi guider dig til hvem der kan matche dine ønsker og behov.

Eventpersonale fra Eventpakker.dk kan bestilles som blandt andet Bunnypige, Nummerpige, Morgenbollefyr, Morgenbolledame, Fræk Bartender, Serveringspersonale, Poker Dealer, til Musikvideoer og meget meget mere…

Hvem elsker ikke lune nybagte boller?

Vores Eventfyre

Eventfyrene fra Eventpakker.dk er helt igennem fantastiske! De er ikke kun charmerende, skønne og sjove, de er også veltrænede, good looking og sexede. De har det som vi elsker at kalde hele Eventpakken.

Eventfyrene er altid veloplagte og klar på at sparke ekstra gang i festen. De er gode som bartendere, sjove til selskabslege, unikke som tjenere, perfekte til promovering og altid friske på at give tøserne ekstra opmærksomhed.

Sjælland

Fyn / Jylland

Bunny pigerer den perfekte løsning, når det skal være elegant, frækt og sjovt.

Vores Eventpiger

Eventpigerne fra Eventpakker.dk er super skønne, sjove og veloplagte! De elsker at skabe en fantastisk stemning, lige der hvor de er. Samtidigt er de serviceminded, og så er de også utrolig skønne at se på.

Hos Eventpakker.dk mener vi at et godt smil og en god personlighed er det mest sexede der findes. Det er netop disse kriterier vi har headhuntet vores eventpiger ud fra.

Når du vil tilføje dit arrangement det ekstra krydderi, er eventpiger fuldstændig perfekte.

Top