Favorites

Den Frække Bartender

Events

Den Frække Bartender

Pris (inkl. moms)
Fra. 2.400,-
Varighed
90 Minutter
Deltagere
5-20 personer

Den Frække Bartender

  • God røv og gode drinks
  • Festlig begivenhed til jeres arrangement
  • Den Frække Bartender forkæler jer

Den Frække Bartender mixer og shaker jeres tøseaften op til en uforglemmelig oplevelse.

Hvem elsker ikke gode, farverige drinks? Og når de så bliver mixet og serveret af en veltrænet og charmerende bartender i bar overkrop, så bliver det bare ikke bedre!

Vores frække bartendere er super sexede, sjove og gode til at sprede en helt fantastisk stemning. De forstår sig på at give alle tøserne opmærksomhed, og får jer til at føle jer som prinsesser for en dag.

Muskler og cocktails
Denne kombination er bare en sikker vinder, når der er dømt tøseaften! Med en fræk bartender sikre I jer ikke kun smagsfulde drinks, men også masser af hygge, grin og festligheder. Jeres bartender vil uden tvivl tage sig godt af jer, og kunne muligvis også være klar på at tilbyde en body tequila eller to. Det er aldrig kedeligt med en fræk bartender til arrangementet, og I vil sent glemme denne fede oplevelse.

Perfekt til…
Den Frække Bartender er perfekt til polterabend, fødselsdag, firmaevents, privatfest, havefesten og i forbindelse med promotions events.
Vi skræddersyr eventet efter jeres behov og drømme. Lad os endelig tage en snak om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer med at opgradere eventet.

Ikke kun en Bartender
Når du booker vores frække bartender får du ikke kun en bartender. Du får en som elsker at flirte, grine og sparke arrangementet til næste niveau. Det bliver en fest! Vi glæder os til at underholde jer. Ønsker du blot en bartender som ikke interagere for meget med publikum, skal du selvfølgelig blot oplyse dette. Så instruere vi vores personale i hvordan eventet skal forløbe.

Værd at vide
I sørger for alle ingredienser til drinks, glas, mm. Jeres frække bartender medbringer shaker-kit, forklæde og sit gode humør.

Pris
1,5 time 2.400,-
Her efter 800,- pr. time.

Tilkøb
Body tequila 100,- stk. (I sørger for tequila, salt, citron)

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Andre har kigget på

Fra. 2.250,- Kr
Sushipige Læs mere
Fra. 900,- Kr
Promotion Læs mere
Fra. 2.100,- Kr
Morgenbollefyren Læs mere
Top