Favorites

Poker Dealer

Events

Poker Dealer

Pris (inkl. moms)
Fra. 1.100,-
Varighed
60 Minutter
Deltagere
5-20 personer

Poker Dealer

  • Elegant eller fræk Poker Dealing
  • Skræddersy selv din oplevelse
  • En unik oplevelse til næste Poker Aften

Herreaften er synonym med pokeraften. Kortspil og smukke kvinder hører også bare godt sammen - så hvorfor ikke kombinere disse to ting til en skøn oplevelse?

På Eventpakker.dk kan du bestille en super smuk, sød og charmerende kort dealer. Hun vil ikke kun sørge for at I får dealet kort, men også at I har en skøn og hyggelig aften med lidt kvindeligt selskab som krydderi.

Elegant eller fræk Kort Dealer?
En Poker Dealer fra Eventpakker.dk kan bestilles i forskellige outfits, alt efter hvor fræk eller elegant I ønsker jeres event. Er I til elegant sort cocktailkjole, frækt fransk lingeri eller skal det være ekstra frækt med topløs kort dealing. Vi advarer mod at det kan være svært at holde pokerfjæset, med velformede bryster ved bordet.
I kan også mixe en pakke, hvor I får lidt af det hele. På denne måde kan det virke endnu mere pirrende, når jeres frække Poker Dealer smider et stykke tøj lidt efter lidt.

Når mænd er bedst
Vi kender det godt. Når drengene er samlet sker der bare noget helt unik. Der bliver talt om alle de sjove ting, og humøret er altid helt i top. Når I så lige tilføjer en frisk og fræk Eventpige som Poker Dealer, så bliver det kun endnu sjovere. Vores piger er med på et godt grin, og deres personligheder er skønne. Gode venskaber bliver altid endnu bedre med en festlig pige til at grine med.

Hyggen er i fokus
Poker Dealere fra Eventpakker.dk er ikke professionelle kort dealere. Og dog, vi har et par stykker som faktisk har arbejdet på Casino! Men alle pigerne har dette tilfælles - de kan sparke en fantastisk stemning i gang. Her er hyggen i fokus, gode grin, frække blikke og veldrejede kroppe. De kan absolut finde ud af at Deale kort, men mindst lige så vigtigt kan de hygge om jer, og bidrage til endnu federe poker oplevelse. Lækre tøser gør altid gambling sjovere!

Ønsker du at opgradere endnu mere?
Vi kan anbefale at I også bestiller en eventpige til at mixe jeres drinks, og sørge for at I ikke mangler noget, mens I spiller kort. En eventpige som serveringspersonale kan bestilles både i cocktailkjole, frækt lingeri og som topløs bartender. Pigerne er eksperter i at tage jeres event til nye højder, og med en smuk bartender/ tjener, vil I få hele Las Vegas oplevelsen i hus.

Pris
1 times cocktailkjole Poker Dealer kr. 1100. Her efter kr. 650.
1 times lingeri Poker dealer kr. 1500. Her efter kr. 900.
1 times topløs Poker Dealer kr. 2100. Her efter kr. 1800.

Pakker
Fræk pakke 3 timer.
1 time cocktailkjole, 1 time lingerie, 1 time topløs. Kr. 3500.

Ekstra godt til alle
1 kort dealer 3 timer + 1 bartender 3 timer
1 time cocktail kjole, 1,5 time lingerie, 30 min. Topløs. Kr. 5800.

Vilkår
Vi sørger for pigerne. I sørger for bord, kort, jetoner mm

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Andre har kigget på

Fra. 2.495,- Kr
Morgenbolledamen Læs mere
Fra. 2.250,- Kr
Sushipige Læs mere
Fra. 900,- Kr
Eventpiger Læs mere
Top