Favorites

Sød servering

Events

Sød servering

Pris (inkl. moms)
Fra. 900,-
Varighed
60 Minutter
Deltagere
5-20 personer

Sød servering

  • Festlig stemning og god service
  • Cocktailkjoler, lingeri eller topløs servering
  • Opgrader dit event med skønne piger

Serveringspersonalet tilføjer eventet et ekstra pift. I får både en god service, en fantastisk stemning og masser af sjov.

Festlige piger og god stemning
Vores serveringspersonale elsker at hygge om jer, og skabe en god stemning. De mixer gerne jeres drinks, serverer maden og drikkevarer, hjælper lidt med at anrette m.m. Alt mens de samtidigt smelter ind som en del af festen. De er super gode til at fange stemningen, og tilføje den et ekstra pift. De elsker at flirte, snakke og grine, og gæsterne vil opleve at have fået nye bekendtskaber inden eventet er omme.

Skræddersy dit event med os
Byd dine gæster velkommen med nogle skønne, veloplagte piger. Der vil med garanti være fantastisk stemning fra start af! Pigerne kan være iklædt forskellige outfits, alt efter hvor elegant eller frækt man ønsker.
Når du bestiller serveringspersonale fra Eventpakker.dk, vil vi meget gerne vide nærmere om  hvilken type fest du ønsker at holde. Vi kan guide dig med hvilke piger og outfits der passer bedst til netop dit event.
Vi kan også hjælpe med at sammensætte en skræddersyet pakke til dig, alt efter behov og budget. Du kender dine gæster og fest - Vi kender vores piger. Sammen skaber vi rammerne for en fantastisk og unik fest!

Cocktailkjoler, kostumer, lingeri eller topløs
Sorte cocktailkjoler og stiletter er en sikker vinder til alle slags fester. Frækt fransk lingeri er både elegant og super forførende, og skal det være helt frækt skal der bestilles vores topløse serveringspersonale.
Vi tilbyder forskellige pakker, hvor du kan mixe og matche helt efter eget behov. Det kan være ekstra sjovt, at opleve lidt fra alle slags events, og gøre din fest endnu mere speciel.

Servering med et smil
Du vil aldrig glemme netop den fest, hvor der var det sødeste serveringspersonale.
Det er så skønt at få serveret drinks fra en smuk pige, mixet og smagt til med et smil.
Hjælp til dit event er godt - samtidigt med at den festlige stemning bliver taget til næste niveau. Når du først har oplevet Eventpakkers serveringspersonale, vil du ikke kunne holde en festlig begivenhed uden.

  • Cocktail kjole 1. Time 900,- / Herefter 600,-
  • Lingeri / Bunny Kostume 1.time 1200,- / Herefter 800,-
  • Topløs servering 1. Time 2.100,- / Herefter 1.600,-

Vi glæder os til at hygge om jer!

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Billedgalleri

for Sød servering

Andre har kigget på

Fra. 1.500,- Kr
Bikini Carwash Læs mere
Fra. 2.250,- Kr
Sushipige Læs mere
Fra. 2.495,- Kr
Morgenbolledamen Læs mere
Top