Favorites

Promotion

Events

Promotion

Pris (inkl. moms)
Fra. 900,-
Varighed
60 Minutter
Deltagere
5 - 20 personer

Promotion

  • Markedsførelse på den fede måde, personligt og mindeværdigt.
  • En unik mulighed for at skabe bånd med potentielle kunder.
  • Vi matcher personalet til den enkelte opgave

Eventpakker.dk tilbyder fantastiske eventpiger og eventfyre til al slags promotion.
Få budskabet ud på en sjov og anderledes måde, ved brug af vores skønne promoverings personale.
Promotion personalet er dygtige til at skabe relationer med forbipasserende. En oplagt mulighed på messer, til konference eller ude i det offentlige rum.

Fra kold kanvas til nye kunder
Du har varen og budskabet - vi har personalet der bygger broen fra kold kanvas til nye potentielle leads og kunder. Du kan bruge vores promoverings personale til at uddele flyers, informere kort om produktet, indsamle ønskede data, opsøge deltagere til en konkurrence og meget mere.

På messer fungerer de rigtig godt til at skabe kontakt, hvorefter en ekspert kan svare på uddybende spørgsmål, som det kræves for at få handlen i hus.

Messer & Stande
På messer kan det nogle gange være svært at skille sig ud fra mængden. Her kommer vores promotion personale rigtig godt til brug. De er alle dygtige til at mærke stemningen, og tale med mange forskellige typer. De vil fange publikums opmærksomhed, og kort præsentere den aftalte pitch.
Promotion personalet er dygtige til at uddele smagsprøver, vareprøver eller andet markedsførings materiale. Kun fantasien sætter grænser for hvor skørt, sjovt, anderledes eller bare helt klassisk det kan blive. Du fortæller os din vision, vi hjælper med at bringe den til live.

Ingen opgave er for stor eller lille
Promotion personalet hjælper gerne med at passe standen, sælge varer, informere med enkelte informationer, pakke ud mm. Vi sørger for at vores personale er velinformeret og velforberedte. Flyers uddeling, smagsprøver, event happenings med mere udføres med smil.

Levende markedsføring efter dine ønsker
Vores eventpersonale er alle søde, udadvendte og modige. De elsker at skille sig ud på den fede måde, og de er vilde med at formidle et budskab.
Eventpersonalet kan bookes til mange forskellige opgaver, i mange forskellige outfits.

Er du til den klassiske med logo t-shirt og sorte bukser, eller måske andre ideer for hvordan personalet skal repræsentere virksomheden. Bikini, tank top og hotpants, kostumer eller body paint. Vi kan hjælpe med alle skøre ideer.

Du har ideen, vi hjælper med at skabe rammerne for en unik levende markedsføring.
Kontakt os, og vi tager en snak om hvordan vi bedst kan opfylde dine drømme og visioner.

Vi stræber altid efter at repræsentere og markedsføre jeres unikke brand og produkt, som var det vores eget - med stor respekt for budskab, brand og strategi.

  • Eventpige 1. Time 900,- / Herefter 600,-

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Andre har kigget på

Fra. 299,- Pr. person Kr
Lej en kok Læs mere
Fra. 5.500,- Kr
Partybus med sød servering Læs mere
Fra. 2.400,- Kr
Den Frække Bartender Læs mere
Top