Favorites

Om Eventpakker.dk

Eventpakker.dk er en anderledes og festligt event-virksomhed med over 15 års erfaring.

Vi leverer skræddersyet eventoplevelser til alle slags behov, både i forbindelse med privat-arrangementer og virksomheds-events.

Oplevelser ud over det sædvanlige

Vi fra Eventpakker.dk er specialister i eventpersonale til fest, events og promovering, og bestræber os altid efter at levere den helt perfekte og unikke oplevelse til det enkelte arrangement.

Vi ved at ikke to events er ens. Med en personlig kontakt, og viden om drømme og visioner for hvert event, kan vi rådgive og skræddersy hvert event med den bedste løsning.

Er visionen at nå ud til potentielle kunder ved at markedsføre sig på en anderledes måde, drømmer du om at skabe rammerne for en helt uforglemmelig fest, skal den kommende brud overraskes med nybagte boller fra en hot morgenbollefyr, vil du imponere med serveringspiger i Bunny Kostume, eller har du nye sjove ideer til dit event? Vi har mange muligheder for at være med til at skabe en helt unik oplevelse.

Erfaring i Danmarks bedste eventpersonale 

Med 15 års erfaring ved vi hvor afgørende det er at vores personale er helt i top, og at vi kender dem og deres personlighed. Det er en vigtig opgave at kunne matche det helt rigtige personale til de forskellige eventopgaver. Vores personale er alle søde, imødekommende, serviceminded og modige – kriterier som er altafgørende for helhedsoplevelsen.

Sjovt, elegant eller frækt?

Vi er leveringsdygtige til alle slags events – hvad enten du drømmer om at skabe en oplevelse som er elegant, sjov eller fræk. Med vores forskellige eventpakker tilbydes lidt fra alle typer af events, så du kan give dine gæster en oplevelse der fører dem igennem alle 3 niveauer. Vi har gjort det let for dig at bestille, så du med få kliks sikrer dig at underholdningen er sikret.

Alt det sjove starter her

Kort og godt så står Eventpakker.dk for sjove oplevelser, et skønt personale og god service. Vi værner om at skabe unikke koncepter, som tilføjer jeres event det ekstra pift.

Lad os sammen skabe et uforglemmeligt arrangement, som du oig dine gæster sent glemmer.

Top