Favorites

Sushipige

Events

Sushipige

Pris (inkl. moms)
Fra. 2.250,-
Varighed
60 Minutter
Deltagere
5 - 20 personer

Sushipige

  • Eksklusiv og fræk måde at imponere gæsterne på
  • Sjov middagsoplevelse
  • Tilføj eventet et uventet twist

Sushipigen er en ældgammel japansk tradition, som stadig lever i bedste velgående. Det er en tidsløs og eksklusiv måde at imponere dine gæster på, som tilføjer eventet et uforglemmeligt pift.

Topløs Sushipige
Sushipigen er en sensuel måde at servere sushi på, og kan både fremføres super eksklusivt, eller frækt og sjov. Som udgangspunkt er Sushipigen kun iført trusser, og dækket af sushi stykker på hele kroppen - med bananblade som mellemlægning. Dette sikre gæsten en hygiejnisk og lækker oplevelse. Det pynter smukt og vækker appetitten med en smuk afklædt kvindekrop, dækket af sushi i regnbuens farver.

Den sensuelle og traditionelle version fremføres ved at sushipigen ligger med bind for øjnene, og ikke siger noget under hele middagen.

Den sjove og mere frække version fremføres ved at sushipigen ligger uden bind for øjnene, og interagere mere gæsterne, som det nu passer ind. Her må hun gerne grine, tale med og være en del af selskabet.

Vær at vide
Når man bestiller en Sushipige fra Eventpakker.dk, er det vigtigt at hun kan placeres på et bord i et stuetempereret rum. Sushi og bananblade sørger du selv for, vi leverer Sushipigen.

En oplevelse de aldrig glemmer
Det giver en stor effekt når gæsterne træder ind til middagen, og der ligger en afklædt smuk kvinde som fad til den lækre sushi. Dette kan både få mænd og kvinder til at måbe, og stemningen til festen vil uden tvivl nå nye højder. Du kan bestille Sushipigen til firmafest, loge arrangement, polterabend, fødselsdag, reception, fernisering og mange flere slags arrangementer.

Body Sake
Skal det være ekstra sjovt og frækt, kan der efter maden laves en “body sake” på den friske Sushi Pige. Dette er en ny og sjov form for “body tequila”, som altid er en sikker vinder til herrefesten. Det sætter ekstra godt gang i stemningen.
Du sørger selv for ingredienser = sake & lime.

  • 1. time topløs Sushipige 2.250,- / Herefter 1.250,-
  • 1. body sake 100,-

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 3020 8831 for at høre nærmere.
Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via booking formularen

Book Event

Andre har kigget på

Fra. 5.500,- Kr
Partybus med sød servering Læs mere
Fra. 299,- Pr. person Kr
Lej en kok Læs mere
Fra. 2.100,- Kr
Morgenbollefyren Læs mere
Top